De arrangeur van een corsowagen heeft een belangrijke inbreng in het uiterlijk van de praalwagen, omdat de bloemenarrangementen naadloos op het ontwerp en thema van de wagen aan moeten sluiten. Sinds 2013 hebben we een vaste arrangeur voor onze corsogroep:

Michael van Namen

michaelvannamen2Als Nederlands bloemsierkunstenaar is the sky the limit! Mijn werk met bloemen is al meer dan 25 jaar een passie; door 200 dagen per jaar de wereld rond te reizen, doe ik alle kennis op die ik heb over dit prachtige vak. Elk continent heeft zijn eigen stijl en zijn eigen bloemen en zijn eigen natuur.

Het creƫren van een prachtig resultaat, samen met mijn klant, geeft mij de meeste voldoening in mijn werk. Van New York tot Japan, tot het Midden-Oosten en het prachtige Afrika. En natuurlijk is Europa ook een groot deel van mijn werkveld. Dit alles heeft me de kennis opgeleverd die ik heb, en die ik nog steeds krijg elke keer dat ik reis. Ik deel dit graag met de corsogroep en breng de praalwagen elk jaar naar een hoger niveau.